Join the fun ♡

0745.795.354
Meniu

Ce conteaza intr-un interviu de angajare?

Ce conteaza intr-un interviu de angajare?

Cu totii am trecut pana acum macar printr-un interviu de angajare ce ne-a tinut cu inima cat un purice si ne-a facut sa avem buburuze de apa pe frunte, desi temperatura de afara nu era tocmai una ridicata.
Gasesti un job ok, care sa iti placa, in care sa te incadrezi si care sa fie si satisfacator din punct de vedere financiar, aplici pentru interviu si cand vine momentul de a-ti intalni posibilul angajator, ti se blocheaza picioarele si parca nu mai poti scoate mai mult de trei propozitii in respectiva conversatie. Este un lucru normal, tinand cont de faptul ca interviul este intr-adevar un pas decisiv in angajarea ta. Asta nu este insa un motiv de descurajare, ci din contra, de ambitionare, deoarece este un job pe care ti-l doresti si pe care ti-ai propus sa-l obtii.
Ca in cadrul oricarui alt loc de munca, interviul de angajare la Sugar Studio reprezinta o etapa de cunoastere. Vrem sa afli atat tu mai multe despre noi, sa vezi cu ce echipa ai avea sansa sa colaborezi, cat si noi sa iti descoperim ambitia pentru munca, experienta (daca este cazul) si sa vedem impreuna daca exista puncte de compatibilitate in privinta unei munci de echipa.
Lucrul pe care trebuie sa il stii inca de la inceput este faptul ca angajarea se face prin selectie, iar de restul discutiei lasa-ti naturaletea sa se ocupe, exprima-ti sincer gandurile, dorintele si preocuparile, iar noi ne vom lua angajamentul de a-ti raspunde fiecarei intrebari in parte.
Daca vrei sa ne cunosti,  programeaza un interviu sunand la numarul de telefon 0745.795.354 sau apasand butonul de mai jos. Te asteptam!

 

Share it, daca ți-a placut!


Warning: include(post-nav.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50

Warning: include(): Failed opening 'post-nav.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50