Join the fun ♡

0745.795.354
Meniu

Vreau sa fac videochat

Vreau sa fac videochat

 

 

 

In ultima vreme aud tot mai des vorbindu-se in jurul meu despre avantajele si dezavantajele videochatului, rolul principal avandu-l intrebarile: “sa fac sau nu videochat?” sau “vreau sa fac videochat, cum sa procedez?”.

 

Aceasta hotarare este in acelasi timp simpla, dar si dificila din anumite privinte, insa daca stii ce pasi sa faci in luarea deciziei tale, nimic nu poate fi mai usor.

 

De-a lungul timpului, prietenele mele mi-au cerut sfaturi cu privire la acest job. Va voi spune si voua acum, ceea ce le-am raspuns si lor la momentul respectiv:

 

Nimic nu e gratis si toate sunt scumpe in zilele noastre. Observ cu stupoare ca pentru a avea un trai decent si pentru a-mi asigura mancarea si imbracamintea pentru o saptamana, nu scap fara a scoate din portofel 200-300 RON. Daca ar fi sa mai pun la calcul si chiria cu intretinerea, deja calculele mele o iau razna si ar trebui sa-mi iau 2 joburi, fara moment de respiro pentru a ma mentine la suprafata. Aud in toate partile de acest job, din care se castiga bine si as putea vedea deja o salvare in el, insa am multe indoieli si intrebari fara raspuns legate de acest domeniu. Ce fac? Imi caut singura raspuns la toate curiozitatile mele astfel:

 

  • 1. Intru in casa, imi rezerv o ora libera pentru cercetare, il accesez pe “nea Google” si incep sa tastez: “ce inseamna videochatul?”.

 

  • 2. Dupa ce m-am documentat despre acest job, incep sa controlez toate variantele care mi-ar conveni. Cum sa dau de acele variante? Simplu..caut pe Internet: “job videochat Iasi” sau “studio videochat Iasi”. Wow, cate posibilitati de alegere am gasit! Acum ca am unde gasi toate informatiile de care am nevoie, incep sa analizez ofertele fiecarui studio, programul in care m-as incadra, felul in care arata spatiul de lucru, ce bani se pot face.

 

  • 3. Sunt lamurita acum (in mare) in privinta variantelor ce-mi stau la dispozitie, asa ca pun mana pe telefon si imi programez un interviu in locul care mi-a atras atentia cel mai mult. Indicat ar fi sa nu ma opresc la un singur interviu, deoarece ofertele difera de la un studio la altul si este bine cand am in vedere doua sau mai multe optiuni pe care sa le pot compara si din care sa o aleg pe cea optima.

 

  • 4. In momentul in care am ales locul care cred ca mi se potriveste cel mai bine, ma pun pe treaba si incep sa-mi organizez viata dupa bunul meu plac.

 

Cu alte cuvinte, cei de mai sus mi se par cei mai marunti pasi catre o imbunatatire a traiului meu.

Share it, daca ți-a placut!


Warning: include(post-nav.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50

Warning: include(): Failed opening 'post-nav.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50