Join the fun ♡

0745.795.354
Meniu

Marturii Videochat – Ana

Marturii Videochat – Ana

 

Dupa cum probabil stiti, orice informatie sau detaliu pe care l-am oferi despre studioul nostru nu iti poate forma o imagine mai clara despre lucrurile care se petrec in interior, decat cuvintele sincere ale fetelor care ne-au cunoscut, lucreaza cu noi si sunt mai mult decat multumite de ceea ce au vazut si experimentat aici.

 

 

 

Relatari din experienta modelelor Sugar – Ana

 

Asa ca, fetelor, astazi am vrea sa va prezentam unul dintre modelele noastre de top, Ana. Am rugat-o sa va transmita cateva cuvinte voua, celor interesate de un loc de munca in echipa noastra, si a acceptat propunerea cu drag.

 

Ana ne-a povestit faptul ca desi lucreaza de mai bine de un an alaturi de noi, nu a avut niciodata dorinta de a pleca pentru acelasi job la un alt studio. Ne-a mai relatat, de asemenea, faptul ca intimitatea cantareste mult in ceea ce face si nu crede ca ar fi optat pentru acest job daca cineva din studio i-ar fi supravegheat pc-ul. Noi ii suntem recunoscatori pentru parerea ei sincera si ne bucuram sa o avem in continuare ca membru al echipei.

 

Acum ca ai aflat o mica parte din experienta unul model Sugar, ce zici? Crezi ca te-ai putea regasi in motivele pentru care Ana ne-a ales pe noi, ca studio pentru desfasurarea activitatii de videochat?

 

Daca ti-au fost de ajutor aceste cuvinte, noi nu putem decat sa ne bucuram si sa venim cu promisiunea ca in urmatoarele zile va vom mai dezvalui scurte pareri ale modelelor noastre despre atmosfera prezenta in Sugar Studio.

 

Share it, daca ți-a placut!


Warning: include(post-nav.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50

Warning: include(): Failed opening 'post-nav.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50