Join the fun ♡

0745.795.354
Meniu

Marturii Videochat – Ioana

Marturii Videochat – Ioana – Sugar Studio

 

Buna, fetelor! Asa cum v-am obisnuit, am cules astazi de la una din fetele ce s-au alaturat echipei noastre, cateva informatii despre drumul parcurs pana a ajunge sa ne cunoasca.

 

Relatari din experienta modelelor Sugar

 

Modelul care a vrut sa ne impartaseasca cateva cuvinte astazi este Ioana. Pana sa ne contacteze, Ioana a mai apelat si la alte studiouri si a mai sustinut cateva interviuri. Fiind mai nehotarata din fire, aceasta a ezitat sa dea un raspuns afirmativ si a preferat sa isi continue cautarea pana va reusi sa gaseasca o echipa cu care sa fie compatibila.

 

La fel ca in cazul celorlalte locuri de munca care erau deschise in angajarea de noi modele, a programat un interviu si la studioul nostru, marturisindu-ne recent ca nu stia la ce sa se astepte si nu credea ca va vedea ceva diferit nici de aceasta data.

 

Aceasta s-a prezentat la interviul stabilit si…surpriza: s-a hotarat in primele cinci minute ca noi suntem oamenii alaturi de care si-ar dori sa lucreze. Explicatia ei pentru aceasta brusca hotarare a avut stransa legatura cu prima impresie pe care si-a creat-o la intrarea in studio. A fost impresionata de aspectul locului, de intimitatea de care modelele aveau parte, de primirea pe care a avut-o din partea noastra si de relatia de colegialitate pe care a observat-o intre celelalte modele cu care a schimbat cateva replici in timpul unei pauze.

 

Toate aceste lucruri au determinat-o sa-si doreasca acest job in cadrul studioului nostru si noi o vedem in continuare multumita de ele, tinand cont de lunga perioada de cand suntem in colaborare.

 

Tu ce crezi? Care din aceste criterii ale Ioanei te-ar determina sa alegi un studio ca al nostru in detrimentul celorlalte?

Share it, daca ți-a placut!


Warning: include(post-nav.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50

Warning: include(): Failed opening 'post-nav.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50