Join the fun ♡

0745.795.354
Meniu

Trucuri utile fetelor cu sani mici

Trucuri utile fetelor cu sani mici

 

Daca esti invidioasa pe orice decolteu atragator care apare in zare, un lucru e clar: bine ai venit in lumea fetelor cu care “mama natura” nu a fost prea darnica! Asteapta, nu te intrista pana nu citesti ce voi scrie in continuare…Chiar daca ti-ai fi dorit mai mult de la sanii tai, afla ca poti apela la cateva trucuri ajutatoare si amuzante in acelasi timp.
Hai sa vedem ce iti poate fi de folos:
1. Foloseste doua sutiene – apeland la un al doilea sutien, sanii tai vor fi mai ridicati si totodata vor parea mai mari.
2. Cupele de silicon – folosind aceste cupe in sutienul tau, in mod inevitabil vor lasa impresia unui bust mai generos.
3. Agrafele de foi – uneste la spate cele doua bretele ale sutienului si prinde-le cu ajutorul agrafei. Te va ajuta la ridicarea si marirea decolteului.
4. Conturarea – Foloseste o pensula pentru uniformizarea culorii pielii de pe sani, apoi cu ajutorul unei pensule mai aspre, aplica o culoare mai inchisa pe linia deasupra sutienului. Intinde culoarea pe intreaga linie folosind un penson mai moale.Pentru accentuarea umbrelor dintre sani utilizeaza un baton corector de culoare inchisa.
In caz de nu iti foloseste niciunul din aceste mici trucuri, lasa-ti complexele deoparte si fii tu! Esti frumoasa asa cum esti!

 

Share it, daca ți-a placut!


Warning: include(post-nav.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50

Warning: include(): Failed opening 'post-nav.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50