Join the fun ♡

0745.795.354
Meniu

Marturii Videochat – Diana

Marturii Videochat – Diana – Sugar Studio

 

Zilele trecute ne-am propus sa va oferim ocazia de a cunoaste mai bine studioul si atmosfera prezenta aici, nu doar din poze si descrieri ale camerelor, ci si din parerile, gandurile si experientele modelelor ce au ales sa ni se alature pe calea catre o viata mai buna, lipsita de griji.

 

Iata ca astazi continuam cu aceasta dorinta de a mentine transparenta studioului in asa fel incat voi, fetelor, sa va puteti forma o imagine cat mai clara in privinta noastra.

 

Relatari din experienta modelelor Sugar

 

Asadar, Diana va fi cea care isi va expune astazi parerea ei despre acest job. Diana ne spune ca ii place. Desi e normal ca o persoana sa nu aiba o stare prea OK in unele zile si poate viata personala ofera mai multe coborasuri decat suisuri cateodata, modelul nostru sustine faptul ca acest loc de munca ii ofera o alta dispozitie, una in care reuseste sa se detaseze de problemele zilnice si se bucura de fiecare pas pe care il face in plus.

 

Daca aceasta stare de bine continua si la plecarea din studio spre casa, nu avem de unde sti. Cert este ca macar pentru cateva ore pe zi reusim sa-i oferim Dianei un refugiu in care sa uite de griji si sa profite de acea relaxare de care toti am avea nevoie zilnic.

 

Speram ca aceste cuvinte pe care fetele au dorit sa vi le transmita pe parcursul acestei saptamani sa va fie de folos, sa va creeze o parere mai amanuntita asupra videochatului si asupra lucrurilor dintr-un studio de videochat. Daca aceste chestiuni sunt indeplinite, noi ne putem declara multumiti si le suntem recunoscatori si modelelor pentru ajutorul acordat.

 

Share it, daca ți-a placut!


Warning: include(post-nav.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50

Warning: include(): Failed opening 'post-nav.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50