Join the fun ♡

0745.795.354
Meniu

De ce sa nu faci videochat de acasa

De ce sa nu faci videochat de acasa?

 

Daca lucrezi deja in domeniul videochatului sau te gandesti sa ii dai o incercare acestui job, in mod sigur nu iti sunt straine zvonuri ca: “mai bine lucrezi de acasa, decat sa apelezi la un studio”. Nimic mai fals! In urmatoarele randuri iti vor fi prezentate cateva argumente solide care sa-ti dovedeasca acest lucru.

 

 

Dupa cum stii, cele mai multe fete care lucreaza in acest domeniu doresc sa-si pastreze identitatea si sa nu fie prezente pe site-uri la care au acces utilizatori din Romania. Ei bine, in cadrul unui studio acest lucru nu reprezinta o problema, deoarece exista un departament tehnic care se ocupa cu ingrijirea acestui aspect.

 

 

Desi tentatia lucrului de acasa este mare, deoarece gandul de a-ti incasa veniturile in intregime iti surade, reflecteaza doua minute asupra factorilor ce stau in spatele acelor castiguri mari: intr-un studio iti formezi un program pe care stii ca e in avantajul tau sa-l respecti, pe cand acasa ai fi tot timpul ispitita sa amani inceperea orelor de munca din diverse motive.

 

 

Imaginea impecabila este un al doilea factor decisiv in incasarile tale. Este o mare diferenta intre modul in care te aranjezi intr-un studio inainte de inceperea programului, si rimelul pe care ti-l aplici rapid pe gene acasa pentru a-ti indeplini timpul pe care ti-ai propus sa-l stai online si de care ai uitat din cauza cafelei prelungite cu vecina de la 2.

 

 

Acum fa un calcul, crezi ca acel venit intreg incasat de acasa il ajunge pe cel pe care l-ai primi de la studio, ajutata fiind de o intreaga echipa?

 

 

Trebuie, de asemeni, sa iei in considerare si posibilitatea “descarcarii” emotionale in interiorul unui studio. Orice fel de problema, faza amuzanta sau bucurie legate atat de activitatea de videochat, cat si de viata ta uneori, le poti impartasi membrilor echipei ce te sustine din spate. Un psihic echilibrat iti da forta de a atinge scopurile stabilite.

 

 

Aminteste-ti un lucru: oamenii de succes nu au amestecat vreodata munca si casa, tu de ce sa o faci?

Share it, daca ți-a placut!


Warning: include(post-nav.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50

Warning: include(): Failed opening 'post-nav.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50