Join the fun ♡

0745.795.354
Meniu

O vacanta de vis – un bronz pe masura

O vacanta de vis – un bronz pe masura

 

 

Buna, fetelor! Avand in vedere sezonul in care ne aflam, probabil multe dintre voi sunteti deja in vacanta mult visata pe parcursul intregului an. Pentru cele care abia acum isi fac bagajul pentru a pleca in concediu, dar si pentru domnisoarele ce se afla deja in proces de relaxare pe malul marii, vin astazi cu cateva sfaturi utile.
Orice femeie aspira catre un bronz pronuntat, placut si de lunga durata. Trebuie insa sa tineti cont de cateva lucruri ce ajuta la obtinerea unui astfel de bronz, cum ar fi expunerea treptata la soare. Intr-adevar, vacanta e scurta si rabdarea alocata obtinerii unei culori cat mai aurii a pielii isi pierde urma inca din prima zi de plaja, insa daca va doriti un sejur linistit, fara arsuri si usturimi ale corpului, trebuie sa aveti grija cu orele petrecute sub soare. Incercati sa evitati soarele intre orele 12:00-16:00, cand razele ultraviolete sunt la intensitate maxima. La urma urmei, stiti si voi: “ce-i prea mult, strica”.
Un alt factor important in procesul catre un bronz de invidiat il reprezinta lotiunea de plaja. Indiferent de nuanta pielii, radiatiile ultraviolete pot afecta sanatatea si aspectul pielii. Asadar, folositi in timpul expunerii la soare o crema cu un factor de protectie de cel putin 15.
Hidratarea dupa dus reprezinta, de asemenea, un alt aspect esential al bronzului. Poate cel mai important pas pentru un bronz rapid este rutina de ingrijire de dupa expunerea pielii la soare. Dupa dus este importanta aplicarea unei lotiuni hidratante, eventual una creata special pentru momentele de dupa plaja, ce ajuta pielea sa retina umezeala. Astfel, pielea voastra va fi mai pregatita a doua zi pentru a continua sa se bronzeze rapid si eficient.
Nu uitati sa puneti in bagaj costumul de baie, palaria de plaja, lotiunea de bronzat si cea hidratanta si sunteti gata de inceperea vacantei! Distractie placuta sa aveti!

Share it, daca ți-a placut!


Warning: include(post-nav.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50

Warning: include(): Failed opening 'post-nav.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50