Join the fun ♡

0745.795.354
Meniu

Beneficii si

Bonusuri

10 motive in plus, care sa te convinga sa devii unul dintre modelele sugar studio.

Da, mai avem si alte beneficii care vin in avantajul tau!

 • Iti uram bun venit


  Pentru ca stim ca toate inceputurile sunt grele, in prima luna de munca iti venim in ajutor cu 400 Ron cadou!
 • Job lejer, fara stres


  Indiferent ca nu ai experienta in domeniu sau ca nu cunosti limba engleza, echipa noastra iti va acorda ajutor in tot ce ai nevoie pentru a devein un model de success! Intr-o locatie discrete, alaturi doar de fete zambitoare, la noi te simti mereu bine!
 • Full-time sau part-time?


  La noi, poti alege cate zile lucrezi pe saptamana! Poti opta intre 3 si 5 zile, in functie de celelalte activitati ale tale! In plus, iti poti alege sa lucrezi oricand doresti de la o zi la alta, avand optiunea sa alegi intre una din cele 3 ture disponibile: dimineata, dupa-amiaza sau noapte. Astfel, te incurajam sa nu iti neglijezi studiile si viata ta de zi cu zi! Tu ce alegi?
 • Transparenta si legalitate!


  orice forma de colaborare cu noi se face cu contract de munca si ai parte de toate beneficiile unui mediu legal de munca, beneficiind totodata si de asigurare medicala conform legislatiei in vigoare. La SUGAR STUDIO, punem accent pe corectitudine si transparenta relatiei noastre cu modelele!
 • Iti decontam transportul!


  Deoarece tot ce facem, facem in ajutorul modelelor noastre, in fiecare luna iti oferim 300 Ron pentru transport!
 • Sedinte foto-video


  Pentru ca stim cat de importanta este imaginea ta, SUGAR STUDIO ofera tuturor modelelor sale sedinte foto-video profesionale. La noi beneficiezi de toate conditiile profesionale, pentru a te dezvolta si a deveni un model exceptional!
 • Iti apreciem munca in weekend!


  Daca esti o persoana organizata si stii cum sa iti imparti timpul intre munca si distractie, atunci noi te vom recompense in fiecare luni!
 • Plata bilunara sau la zi!?


  Sugar studio iti ofera doua modalitati de plata: bilunar (de doua ori pe luna) sau la zi, in functie de nevoile tale! Tu cum optezi!?
 • Rasplatim colegialitatea!


  Vino cu prietena ta, si daca va angajati amundoua, SUGAR STUDIO va rasplateste pe masura cu 100$ fiecare! Suna bine?
 • Apreciem frumusetea!


  Pentru ca stim cat de mult conteaza sa arati bine, inca din primele luni, poti beneficia de interventii chirurgicale, care sa te faca sa te simti bine in pielea ta! In plus, la noi gasesti mereu make-up professional, pentru a arata bine inainte de fiecare tura! Tu ce ai vrea sa modifici la aspectul tau?

Aplica acum!

Alege sa fii rasfatata! Programeaza-te pentru un interviu, decide sa fii parte din sugar-echipa noastra si bucura-te de rasfatul Sugar Studio!