Make some real money!

0745.795.354
Meniu

Un secol de frumusete intr-un singur minut

Un secol de frumusete intr-un singur minut.

 

In decursul unui singur secol tendintele in moda si tot ceea ce tine de aspectul fizic al femeilor, s-au schimbat de la subtil-natural la excentric si vice-versa, in functie de standardele estetice ale acelor perioade.

Echipa Cut.com ( un site specializat in video story telling) impreuna cu Shyn Midili (Makeup) si Juel Bergholm (Hair) au creat un conspect video sub 1 minut a tipurilor de machiaj si coafuri imbratisate de femeile ultimilor 100 de ani.
Pentru a se asigura de puterea si impactul mesajului au creat trei variante ale aceleasi idei, alegand doua modele diferite: un clip cu model caucazian, unul de culoare si un video in care cele doua sunt alaturate.

Impartite pe decenii clipurile video incep cu anii 1910 si ne poarta pana in perioada contemporana.

Noi nu am resusit sa ne decidem la un singur stil preferat, tu ti-ai ales unul?

Makeup-100-Years

Share it, daca ți-a placut!


Warning: include(post-nav.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50

Warning: include(): Failed opening 'post-nav.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50