Make some real money!

0745.795.354
Meniu

Topul siteurilor de videochat cu cel mai bun trafic

Pe parcursul a mai bine de 15 ani au aparut (dar si disparut) nenumarate siteuri de videochat; unele au falimentat, altele au fost absorbite de concurenta, insa cateva au devenit adevarate fenomene intre platformele de adult entertaiment, reusind sa se claseze chiar si in topul general al celor mai vizitate websiteuri din lume.
Noi am incercat o ierarhizare a camsiteurilor facand o medie a numarului de accesari si a popularitatii la scara globala. Ce-i drept se poate rearanja foarte usor ordinea in clasament in functie de preferintele personale ale modelului si ale studio-ului (stilul de lucru, intelegerea si adaptarea interculturala,functionalitate etc).

Pe scurt acesta este topul siteurilor de videochat cu cel mai bun trafic:

1.Jasmin.com
jasmin

2.MyFreeCams.com
myfreecams

3.Chaturbate.com
chaturbate

4.BongaCams.com
bongacams

5.Cam4.com
cam4

6.Flirt4Free.com
f4f

7.XCams.com
xcams
8.XLoveCam.com
Xlovecam

9.ImLive.com
imlive

10.Streamate.com
streamate

11.AdultWork.com
adultwork

12.Cams.com
cams

13.Naked.com
naked

14.Webcams.com
webcams

15.iFriends.net
ifriends

Jasmin.com se afla in top 40 cele mai accesate siteuri din lume, fiind pe de parte cel mai bine clasat si liderul detasat din domeniul sau. Cu un design nou si modern, cu functii regandite si imbunatatite, cu noua directie indreptata intr-o zona erotica glamour si nu porno, acest site de videochat a cucerit inimile si portofelele nu doar a membrilor si ci a modelelor.
Deloc intamplator noi am ales sa lucram inca de la inceput cu siteul Jasmin.com gasindu-l placut, usor de utilizat si bine platit. Rationamentul din spatele acestei alegeri e foarte simplu: sansele tale de a face bani ca model de videochat sunt considerabil mai mari daca lucrezi pe camsiteul cu cei mai multi membrii.

Share it, daca ți-a placut!


Warning: include(post-nav.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50

Warning: include(): Failed opening 'post-nav.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/r53434suga/public_html/wp-content/themes/sugar studio 10/single.php on line 50