Make some real money!

0745.795.354
Meniu

Beneficii si

Bonusuri

Primavara - Vara 2017

Bucura-te de cele mai mari bonusuri in bani oferite de un studio de videochat din Iasi!

Toamna - Iarna 2017

Bucura-te de cele mai mari bonusuri in bani oferite de un studio de videochat din Iasi!

Inca 12 motive pentru a deveni model Sugar Studio - Videochat Iasi

Da, mai avem si alte beneficii care vin in avantajul tau!

 • 1250 RON BONUS


  La SUGAR STUDIO primesti in afara de salariul castigat, 1250 RON bonus la angajare! Sa mai zica cineva ca nu incepi cu dreptul… Stim ca suntem dulci!
 • PRIMUL INTERVIU PLATIT DIN IASI


  Da, este fix asa cum ai auzit. La interviu primesti garantat 400 RON bonus. Iti rasplatim si curiozitatea dar mai ales seriozitatea. Tu te-ai programat?
 • PLATA ZILNICA


  SUGAR STUDIO iti ofera privilegiul de a fi platita la zi, exact asa cum vrei. Dorinta ta este indeplinita intocmai cerintelor proprii. Asadar, la terminarea turei de lucru, vei primi direct banii castigati.
 • JOB LEJER, PART-TIME


  La SUGAR STUDIO apreciem fetele silitoare si cele care sunt primele atat la carte cat si la castiguri. Din partea noastra ai un job part-time exact cum ti-l doresti. Tu hotarasti zilele cu conditia sa vii 3 zile pe saptamana. Restul e part(y)-time!
 • TRANSPORT GRATUIT ASIGURAT


  Da, mai avem beneficii care vin in avantajul tau. Transportul gratuit este unul dintre acestea. La SUGAR STUDIO suntem aproape de modelele noastre si le asiguram tot confortul de care au nevoie. Ai parte de discretie si confidentialitate!
 • AVANS UNIC DE 300 USD!


  Iti oferim 300 Dolari pentru nevoi personale. Vrei sa iti achiti o rata sau taxa la facultate? Ai nevoie rapida de bani? Vrei sa dai avansul pentru o excursie exotica? La SUGAR STUDIO trebuie doar sa ceri! Te sprijinim!
 • BONUS DE WEEKEND 100 USD!


  Daca lucrezi si in weekend, la SUGAR STUDIO primesti garantat 100 Dolari pentru timpul petrecut la noi.
 • PREMIEM COLEGIALITATEA


  Vino cu prietena ta cea mai buna la SUGAR STUDIO si daca va angajati amandoua va vom rasplati pe fiecare in parte cu un super bonus. V-am facut curioase?
 • FRUMUSETE LA SUPERLATIV


  La SUGAR STUDIO poti fi exact asa cum ai visat. Inca din primele luni poti beneficia de interventii estetice in functie de dorintele tale. Tu cum vrei sa arati azi?
 • TRANSPARENTA SI LEGALITATE


  Orice forma de colaborare cu noi se face cu contract de munca si ai parte de toate beneficiile unui mediu legal de munca! La SUGAR STUDIO punem accent pe corectitudine si transparenta relatiei noastre cu modelele!
 • FII TU, FII FRUMOASA


  Sugar Studio are grija de modelele proprii si le ofera acestora pachete de infrumusetare (solar, coafor, cosmetica, gym, spa) in valoare de 10.000 ron! Timpul tau este liber! Alege doar cum sa te rasfeti!
 • SEDINTE FOTO-VIDEO GRATUITE


  Orice model SUGAR STUDIO are parte de sesiuni foto-video profesionale pentru a-si defini cat mai bine portofoliul sau profilul de model. Aici te asteapta adevarati profesionisti care vor avea grija sa devii cel mai dulce model.

Aplica acum!

Vrei sa fii si tu rasfatata? Programeaza un interviu si bucura-te de cele mai mari bonusuri oferite de un studio de videochat, insotite de cele mai bune conditii de lucru!